1.Testtekercselés (Body Wrapping)

Ez a kezelés igen hatékony száll szembe a felesleges lerakódásokkal, méreg és salakanyagokkal, a narancsbőrrel és kiváló alakformáló hatású.

A kezelés során a problémás bőrfelületre – a „STYX naturcosmetics ®” által kifejezetten a fóliás testtekercselésre kifejlesztett – speciális krémet viszünk fel. A krém olyan összetevőket tartalmaz, melyek erősítik és feszesítik a kötőszövetet, és felgyorsítják a zsírszövetek anyagcsere folyamatait. A krém felvitele után egy környezetbarát elasztikus fóliával való betekerés következik, melyet úgy tekerünk rá a testre, hogy az nyomást fejtsen ki a kötőszövetekre – így ezt a fajta kezelést, kompressziós tekercselésnek is nevezik.

A fóliázás után 40-50 percig terjedően Vendégünk egy 44°C-ra melegedő infra takaró alatt pihen, ezzel is biztosítjuk a szükséges hőmérsékletet, és ezek együttes hatása okozza a megfelelő izzadást, idézi elő a fokozott nyirokáramlást, hogy a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozzon. Ennek köszönhetően terjedt el az a nézet, hogy a tekercselés az ötödik sebességre kapcsolja a salaktalanítást.
A kezelés végén a fóliát eltávolítjuk. A szárazra törlés után még egy narancsbőr ellen és feszesítésre szolgáló krémmel a kezelt területet átkenjük. A végeredmény szép sima bőr, kb. 10-15 kezelés után már jelentős kerületcsökkenés lesz látható a combon, fenéken, csípőn, továbbá a narancsbőr is kisimul. A kezelést az aktív testváltozás érdekében kétnaponta kell megismételni, a várt eredmény eléréséig, majd havonta-két havonta alkalmanként egy-egy emlékeztető kezelést kell végezni a szinten tartás végett.
A kezelés az alábbi esetekben nem vehető igénybe:

  • veseelégtelenség,
  • szív és keringési rendellenességek,
  • visszérgyulladás,
  • terhesség és szoptatás alatt,
  • menstrúáció alatt,
  • nem kezelt magas vérnyomás esetén

A kezelések eredményeinek könnyebb megtartásáért, illetve szinten tartásáért házi használatra krémeket állítunk össze. Mind a kezelés alatt, mind az eredmények megtartása érdekében a helyes táplálkozás valamint a megfelelő folyadék bevitel is elengedhetetlen.Általános tapasztalat, hogy a közel 4-5 hétig tartó kezelés során Vendégeink a látható eredményeknek köszönhetően nagymértékben változtatnak életvitelükön így ezt már a későbbiek folyamán sem esik nehezükre betartani.

2.Hatékonyan a narancsbőr, megereszekedett bőr ellen

Tripolásris RádióFrekvenciával (RF):

Mely az egyik leghatékonyabb fegyver a makacs narancsbőr és a problémás helyeken, lerakódott zsírpárnák ellen. A kezelés során az RF energia az egészséges szövet bármilyen minimális károsítása nélkül jut el a bőr mélyebb rétegeibe, energiája fokozza az anyagcserét, felmelegíti a zsírsejteket, és elfolyósítja azokat, melyek ilyen folyékony állapotban természetes módon, a nyirokkeringéssel távoznak a szervezetből. Mindezek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a narancsbőr lényegesen csökkenjen, a bőr feszesebb legyen és javuljon a test kontúrja. A tökéletes végeredmény eléréséhez kiegészítő kezelésként a cellulitmasszázst javasoljuk.

3.Hatékonyan a zsírpárnák ellen

Kavitáció a Tripolásris RádióFrekvenciával (RF) kombinálva:

Olyan látványos eredményeket érhet el, melyekre eddig csupán zsírleszívással vagy plasztikai műtéttel volt lehetőség. A kavitációs kezelés során, a fókuszált ultrahang a szervezetbe jutva, úgy halad át testünk vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kavitációs hullámok terjedésének hatására a sejt közötti folyadéktérben mikro buborékok alakulnak ki, melyekben az egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny sejtmembránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével, vizelettel ürül ki szervezetünkből, melyet kézi nyirokmasszázzsal tehetünk még hatékonyabbá. A kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter is leolvadhat a problémás testrészekről. Tehát a két kezelés egymást tökéletesen kiegészíti, hiszen a kavitáció felel a tényleges, akár nagyobb mennyiségű zsír lebontásáért, a tripoláris RF pedig a bőr feszességéről gondoskodik – hogy az, a hirtelen fogyás után, ne váljon petyhüdtté.